Στο 4,5% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC
Στις 4,5 μονάδες ανεβάζει τη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 43,5% έναντι 39% του ΠΑΣΟΚ. Ο Κ.Καραμανλής καταλληλότερος πρωθυπουργός.
Στις 4,5 μονάδες ανεβάζει τη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που διεξήχθη για λογαριασμό του ραδιοσταθμού Σκάι.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα που αφορά στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 43,5% έναντι 39% του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ φθάνει στο 7%, ο ΣΥΝ στο 4% και ο ΛΑΟΣ στο 3,5%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 42 μονάδες με ποσοστό 60% έναντι 18% του ΠΑΣΟΚ.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, με ποσοστό 69% και τον ακολουθούν ο Γ.Παπανδρέου με 54%, ο Αλέκος Αλαβάνος με 48%, η Αλέκα Παπαρήγα με 46% και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με 36%.
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κ.Καραμανλής συγκεντρώνει το 50% και ο Γιώργος Παπανδρέου το 26%.
Η έρευνα διεξήχθη από την εταιρία VPRC με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στο σύνολο της χώρας και σε δείγμα 1.016 ατόμων στο χρονικό διάστημα 9 έως 10 Μαΐου 2005.
Σχόλιο Ρουσόπουλου
«Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν αυτό που πιστεύουν οι Έλληνες πολίτες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι Έλληνες πολίτες έχουν, λοιπόν, κατανοήσει ότι η κυβέρνηση παρέλαβε μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, για τα οποία προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να βρει λύσεις. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες πιστεύουν σε αυτήν την πολιτική και το αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας