Γαλάζιος «πρωινός καφές» στο σπίτι του Κ.Καραμανλή στη Ραφήνα
Συνάντηση με την ομάδα που προεκλογικά συζητούσε τη στρατηγική της ΝΔ (Δ.Σιούφας, Θ.Ρουσόπουλος, Β.Μεϊμαράκης, Γ.Σουφλιάς, Πρ.Παυλόπουλος) είχε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του στη Ραφήνα ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.
Συνάντηση με την ομάδα που προεκλογικά συζητούσε τη στρατηγική της ΝΔ (Δ.Σιούφας, Θ.Ρουσόπουλος, Β.Μεϊμαράκης, Γ.Σουφλιάς, Πρ.Παυλόπουλος) είχε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι του στη Ραφήνα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η συνάντηση έγινε έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού, μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Ανάλογες συναντήσεις, στις περισσότερες από τις οποίες είναι παρόντες οι κ. Μεϊμαράκης, Αλογοσκούφης, Σιούφας κ.ά, φέρεται να έχει πρωθυπουργός αρκετά συχνά.
Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι ο κ. Καραμανλής συζήτησε με την ομάδα των «5» τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, ώστε να ξεπεράσει την κρίση που προκαλεί δυσαρέσκεια (δεδομένης και της δημοσκόπησης της Metron Analysis), αλλά και για τις κινήσεις που έπρεπε να ακολουθηθούν εν όψει της συνάντησης με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και της αναμενόμενης προειδοποίησής του ότι ο νόμος για τον «βασικό μέτοχο» δεν είναι απολύτως συμβατός με το κοινοτικό δίκαιο.
«Να μην ξοδεύουμε δυνάμεις σε χαμένες μάχες» φέρεται να είπε ένας από τους υπουργούς που ήταν παρόντες, εννοώντας να μην αφήνονται θέματα (όπως π.χ. του «βασικού μετόχου») να σέρνονται, όταν η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.
Ως προς τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, οι «5» υπό τον πρωθυπουργό συμφώνησαν πως χρειάζεται:
Πρώτον, συστηματική προβολή του κυβερνητικού έργου. «Κάνουμε τόσο νομοθετικό έργο και τελικά προβάλλονται μόνο τα αρνητικά» είπε ένα στέλεχος.
Δεύτερον, γρήγορες αποφάσεις και επίδειξη τόλμης. «Πρέπει οι μηχανές να δουλέψουν στο φουλ» τόνισε το ίδιο στέλεχος, καθώς «δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας