Σε ετοιμότητα οι Αρχές για την κατάσχεση ακατάλληλων «ελληνικών» τροφίμων
Δεκάδες τόνοι από εισαγόμενα τρόφιμα, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα και τα οποία είχαν «βαφτιστεί» ελληνικά, έχουν κατασχεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Δεκάδες τόνοι από εισαγόμενα τρόφιμα, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα και τα οποία είχαν «βαφτιστεί» ελληνικά, έχουν κατασχεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος και ο υφυπουργός Αλέξανδρος Κοντός, επισκέφθηκαν το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας και ποιοτικού ελέγχου Πειραιά και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του.
Ο υπουργός έδωσε εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων εν όψει και των εορτών του Πάσχα και επέστησε την προσοχή των υπηρεσιακών παραγόντων στις «επίκαιρες» ελληνοποιήσεις προϊόντων από τρίτες χώρες.
Για τα αμνοερίφια, ο κ. Μπασιάκος ανέφερε ότι είναι γνωστό το γεγονός της ανάγκης εισαγωγών, καθώς η ντόπια παραγωγή δεν καλύπτει την εσωτερική ζήτηση. «Θα επιμείνουμε,τα εισαγόμενα να πωλούνται ως ξένα και με μικρότερη τιμή» τόνισε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας