Κάταγμα υπέστη ο Αντριτς, «χάνει» την Αρσεναλ-Πιο έτοιμοι οι Αγγλοι, λέει ο Σκάζνι
Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε μόνο βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω, έχασε και τον Αντριτς. Υπέστη κάταγμα κεφαλής περόνης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 έως 2 μήνες. Ικανοποιημένος ο Ντεμόλ, πιστεύει στους παίκτες του ο Σκάζνι.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε μόνο βαθμούς στην αναμέτρηση από το Αιγάλεω, έχασε και τον Ζρνταν Αντριτς. Ο 20χρονος Κροάτης μέσος υπέστη κάταγμα κεφαλής περόνης σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις (το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί μετά τις ακτινογραφίες) και δεν θα αγωνισθεί την Τετάρτη ενάντια στην Αρσεναλ.
Σύμφωνα πάντως με δήλωση του προέδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Αργύρη Μήτσου ο Αντριτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 1,5 έως 2 μήνες!
Σε ότι αφορά στην εικόνα του αγώνα ο τεχνικός του Αιγάλεω, Στεφάν Ντεμολ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του:
«Μετά από ένα καλό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και UEFA. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μας για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Δεν είμαστε ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό αλλά με πολύ δουλειά και καλή αμύνα καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
» Χρειαζόμαστε καλή δουλειά, γνωρίζουμε που και ποιοι είμαστε και που θέλουμε να παμε. Είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου και με τον καιρό θα βελτιωθεί η ποιότητα του παιχνιδιού μας. Για να το πετύχω αυτό θα ήθελα να μείνω 3-4 χρόνια στην ομάδα και να δουλέψω» είπε ο Βέλγος προπονητής του «Σίτι».
Αντιθέτως ο Ζντένεκ Σκάζνι, που δεν ευτύχησε να χαρεί μια νίκη στο ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο, τόνισε ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες, ότι πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και αρνήθηκε να σχολιάσει την αντίθετη άποψη του προκατόχου του, Γιτζάκ Σουμ:
«Κάναμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να έχουμε βάλει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο α μέρος δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοπιημένος από την ομάδα αλλά αυτό ήταν λογικό γιατί προσπάθησα να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
» Στο β ημίχρονο προσπαθήσαμε πιο πολύ και πάλι κάναμε ευκαιρίες. Όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Αιγάεω για το UEFΑ.
» Δεν ψάχνω δικαιολογίες και δεν λέω ότι χρειάζομαι χρόνο. Ξέρω ότι η Αρσεναλ πιο έτοιμη και μπορεί να παίζει καλά για μεγαλύτερο διάστημα.
» Δήλωση κ. Σουμ είναι δικό του πρόβλημα όχι δικό μου θέμα. Δεν πρόκειται να σχολιάσω πως σκέφτεται ένας άνθρωπος. Εγώ νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες και αυτό που θέλω να κάνω, θα το αποδείξω στο γήπεδο».
Από την πλευρά των παικτών του Αιγάλεω μίλησε ο Κώστας Παπουτσής:
«Κάναμε μέτριο παιχνίδι στο α ημίχρονο. Κάναμε λάθη αλλά στην ανάπαυλα ο προπονητής μας μάς μίλησε και μπήκαμε βελτιωμένοι στο β μέρος, όπου και κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Η ομάδα μου συνεχίζει και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στην πορεία.
» Στόχος μας πάλι μια θέση στην Ευρώπη. Είμαστε με έναν καινούργιο προπονητή που θέλει να παίζουμε πιο επιθετικά και θέλουμε χρόνο για να μάθουμε αυτά που μας δείχνει».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.