66

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ που συνεδρίασε την Τετάρτη.

Η διαδικασία ήταν τυπικού χαρακτήρα και τα εναπομείναντα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (13:00), όταν και θα συσκεφθεί εκ νέου η ΚΑΕ με θέμα τη συμπλήρωση του διοικητικού συμβουλίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19:30, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη να συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για την προεδρία της ΚΑΕ.

«Γεια σας, ήρθα να σας ανακοινώσω και αυτοπροσώπως την απόφασή μου να αποχωρήσω από το μπάσκετ» ήταν τα πρώτα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ, ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, με νέα αναφορά στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αφού έκανε μία ανασκόπηση από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος το 1991 έως και σήμερα, ο Κόκκαλης ανακοίνωσε στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, πως του παραχωρεί τις μετοχές τους.

Τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν στον Σωκράτη Κόκκαλη και το φλέγον ερώτημα για το μέλλον της ΚΑΕ και συγκεκριμένα για τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρεία και δη την οικονομική υποστήριξη.

Η απάντησή του ήταν: «Όποιος θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ, ας έρθει να με βρει να το συζητήσουμε».

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θα ενημερώσει την Πέμπτη τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση και εν συνεχεία τα μέλη θα τοποθετηθούν αναφορικά στις προτιμήσεις τους για το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρεία της ΚΑΕ στο Δ.Σ. της Παρασκευής.

Η παραίτηση του Γιάννη Σάρρα έχει αφήσει μία ακόμη θέση κενή, η οποία αναμένεται να καλυφθεί στο Δ.Σ. της ΚΑΕ, ενδεχομένως από άνθρωπο του Ερασιτέχνη. Δεν αποκλείεται, πάντως ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη να ψηφιστεί ως νέος πρόεδρος της ΚΑΕ.

Αρχισαν οι εξοφλήσεις

Το γεγονός πως σήμερα έλαβαν τα δεδουλευμένα, οι συνεργάτες του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και του Μίλαν Τόμιτς μέχρι το τέλος των φετινών υποχρεώσεων, αποδεικνύει πως ο Σωκράτης Κόκκαλης προτίθεται να εξοφλήσει όλες τις οφειλές της ΚΑΕ που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του, ποσό που ανέρχεται στα περίπου 3 εκατ. ευρώ ή 1 δισ. δραχμές.

Οι Δημήτρης Τζιάλλας και Σωτήρης Γραικός συναντήθηκαν με τους Αντώνη Σταμάτη και Ευθύμη Μπακατσιά στα γραφεία της ΚΑΕ και πληρώθηκαν μισθούς έξι μηνών, έστω και καθυστερημένα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας