Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεκτή η παραίτηση Κόκκαλη από την προεδρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός-Την Παρασκευή νέο ΔΣ

Δεκτή η παραίτηση Κόκκαλη από την προεδρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός-Την Παρασκευή νέο ΔΣ

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ που συνεδρίασε την Τετάρτη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης βασικός υποψήφιος για την προεδρία. Αρχισαν οι εξοφλήσεις των χρεών επί προεδρίας Κόκκαλη.

66

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ που συνεδρίασε την Τετάρτη.

Η διαδικασία ήταν τυπικού χαρακτήρα και τα εναπομείναντα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (13:00), όταν και θα συσκεφθεί εκ νέου η ΚΑΕ με θέμα τη συμπλήρωση του διοικητικού συμβουλίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19:30, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη να συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για την προεδρία της ΚΑΕ.

«Γεια σας, ήρθα να σας ανακοινώσω και αυτοπροσώπως την απόφασή μου να αποχωρήσω από το μπάσκετ» ήταν τα πρώτα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ, ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, με νέα αναφορά στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αφού έκανε μία ανασκόπηση από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος το 1991 έως και σήμερα, ο Κόκκαλης ανακοίνωσε στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, πως του παραχωρεί τις μετοχές τους.

Τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν στον Σωκράτη Κόκκαλη και το φλέγον ερώτημα για το μέλλον της ΚΑΕ και συγκεκριμένα για τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρεία και δη την οικονομική υποστήριξη.

Η απάντησή του ήταν: «Όποιος θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ, ας έρθει να με βρει να το συζητήσουμε».

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θα ενημερώσει την Πέμπτη τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση και εν συνεχεία τα μέλη θα τοποθετηθούν αναφορικά στις προτιμήσεις τους για το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρεία της ΚΑΕ στο Δ.Σ. της Παρασκευής.

Η παραίτηση του Γιάννη Σάρρα έχει αφήσει μία ακόμη θέση κενή, η οποία αναμένεται να καλυφθεί στο Δ.Σ. της ΚΑΕ, ενδεχομένως από άνθρωπο του Ερασιτέχνη. Δεν αποκλείεται, πάντως ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη να ψηφιστεί ως νέος πρόεδρος της ΚΑΕ.

Αρχισαν οι εξοφλήσεις

Το γεγονός πως σήμερα έλαβαν τα δεδουλευμένα, οι συνεργάτες του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και του Μίλαν Τόμιτς μέχρι το τέλος των φετινών υποχρεώσεων, αποδεικνύει πως ο Σωκράτης Κόκκαλης προτίθεται να εξοφλήσει όλες τις οφειλές της ΚΑΕ που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του, ποσό που ανέρχεται στα περίπου 3 εκατ. ευρώ ή 1 δισ. δραχμές.

Οι Δημήτρης Τζιάλλας και Σωτήρης Γραικός συναντήθηκαν με τους Αντώνη Σταμάτη και Ευθύμη Μπακατσιά στα γραφεία της ΚΑΕ και πληρώθηκαν μισθούς έξι μηνών, έστω και καθυστερημένα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024