Ferrari με οδηγό τον Σουμάχερ αναμετράται με το Eurofighter σε αγώνα ταχύτητας
Μια πρωτότυπη αναμέτρηση σε διάδρομο τροχοδρόμησης στην Ιταλία έφερε την Πέμπτη τον Μάικλ Σουμάχερ αντιμέτωπο με το Eurofighter Typhoon. Η Ferrari F2003-GA νίκησε στον αγώνα των 600 μέτρων, αλλά ηττήθηκε από το μαχητικό στα 900 και 1200 μέτρα.
36
Μια πρωτότυπη αναμέτρηση σε διάδρομο τροχοδρόμησης στην Ιταλία έφερε την Πέμπτη τον Μάικλ Σουμάχερ αντιμέτωπο με το ευρωπαϊκό αεροσκάφος Eurofighter Typhoon .
Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα νίκησε με τη Ferrari F2003-GA στον αγώνα των 600 μέτρων, αλλά ηττήθηκε στους δύο επόμενους γύρους, στα 900 και 1200 μέτρα. Το μαχητικό της ιταλικής αεροπορίας προσπέρασε με ευκολία τη Ferrari και απογειώθηκε για το γύρο του θριάμβου πάνω από το Γκροσέτο της Τοσκάνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»
- Παναθηναϊκός – Μονακό: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ για το play in με… φόντο τη Βαλένθια
- Ευχάριστα νέα: Γλιτώνει την επέμβαση ο Ιωαννίδης
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442