Ο oμοσπονδιακός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ με δηλώσεις του χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι η εθνική ομάδα ανδρών ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2004 με τη διοργανώτρια Πορτογαλία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Ο oμοσπονδιακός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ με δηλώσεις του χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι η εθνική ομάδα ανδρών ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2004 με τη διοργανώτρια Πορτογαλία στην πρεμιέρα του τουρνουά.
«Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που ο πρώτος μας αγώνας θα είναι στην πρεμιέρα με την Πορτογαλία, γιατί θα μπορέσουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να αποδείξουμε ότι δίκαια πήραμε την πρόκριση για την τελική φάση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ρεχάγκελ και προσέθεσε:
«Δεν είχα καμία προτίμηση για τους αντιπάλους που θα είχαμε στον όμιλό μας. Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Αποδεχόμαστε την κλήρωση και αυτό που μετράει περισσότερο για μας είναι πως το καλοκαίρι θα βρισκόμαστε στα γήπεδα της Πορτογαλίας για τους αγώνες της τελικής φάσης».
Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε ότι: «Στόχος μας είναι το καλοκαίρι, όταν θα πάμε στην Πορτογαλία, να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κυρίως μέσω των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ενας από αυτούς θα είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Ναι μεν θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά δεν είμαστε ούτε Βραζιλία, ούτε Γαλλία. Πρώτα μετράει το αποτέλεσμα και μετά οι καλές εμφανίσεις. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά και τα αουτσάιντερ έχουν πιθανότητες επιτυχίας».
Επίσης, ο κ. Ρεχάγκελ ξεκαθάρισε πως ήδη έχουν γίνει τα πλάνα προετοιμασίας και ανακοίνωσε ότι πριν από τη τη μετάβασή της στην Πορτογαλία «η Εθνική θα μεταβεί σε προπονητικό κέντρο για την απαραίτητη προετοιμασία. Ενδιάμεσα θα δώσουμε κάποιους φιλικούς αγώνες, στους οποίους θα δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και αγωνιστικά πλάνα, ακολούθως θα δηλώσουμε στην UEFA 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους στο τέλος θα βγουν οι 22 που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τους αγώνες της τελικής φάσης. Σε ποσοστό 80% στους 22 της τελικής φάσης θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης».
Τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε πως «η πρόκριση με την εθνική ομάδα στην τελική φάση είναι μία από τις μεγαλύτερες προπονητικές μου επιτυχίες. Μπορεί να είχα μεγάλες επιτυχίες με συλλόγους, αλλά αυτό το επίτευγμα είναι ιδιαίτερα. Ηταν, επίσης, σημαντικό για μένα ότι σε όλη την προσπάθεια που κάναμε με τους παίκτες μας, ο κόσμος μας στήριξε και στάθηκε δίπλα μας».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.