Κινητοποιήσεις από τους υπαλλήλους των στρατιωτικών νοσοκομείων την Τρίτη
Αθήνα: Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στη Λεωφόρο Μεσογείων, εξαιτίας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας οι εργαζόμενοι στα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Αθήνα: Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στη Λεωφόρο Μεσογείων, εξαιτίας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας οι εργαζόμενοι στα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Οι εργαζόμενοι στα στρατιωτικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει, επίσης, σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 13:00.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442