To εκτός δρόμου όχημα του μέλλοντος σχεδιάζει η Nissan
Mετά την παρουσίαση των πρώτων σχεδίων της επόμενης γενιάς Micra, η Nissan αποκαλύπτει τις προθέσεις της όσον αφορά και στο επερχόμενο νέο Patrol, το οποίο θα βασιστεί στο πρωτότυπο με την ονομασία Crossbow.
Mετά την παρουσίαση των πρώτων σχεδίων της επόμενης γενιάς Micra, η Nissan αποκαλύπτει τις προθέσεις της όσον αφορά και στο επερχόμενο νέο Patrol, το οποίο θα βασιστεί στο πρωτότυπο με την ονομασία Crossbow.
Tόσο το Crossbow όσο και το mm.e -το πρωτότυπο στο οποίο θα βασιστεί το νέο Micra- θα παρουσιαστούν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη. Πηγές από την ιαπωνική εταιρεία αναφέρουν ότι το σχέδιο του νέου Patrol αποτελεί μια πρώτη γεύση από το μοντέλο παραγωγής που θα εμφανιστεί το λιγότερο σε τρία χρόνια.
Είμαστε ακόμα σε πειραματικό στάδιο, ωστόσο δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία των αυθεντικών εκτός δρόμου οχημάτων. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε ακολουθώντας το δρόμο των αποκαλούμενων οχημάτων ελεύθερου χρόνου (Sport Activity Vehicles) δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Nissan.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.