Με τη φωνή της Μαντόνα η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ
Μετά τον Πολ μακ Κάρντεϊ, τη Σίρλεϊ Μπάσεϊ και την Τίνα Τέρνερ, η Μαντόνα γίνεται η επόμενη... φωνή του Τζέιμς Μποντ. Η βασίλισσα της ποπ πρόκειται να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας, της τέταρτης κατά σειρά με πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν.
Η φωνή της Μαντόνα θα συνοδεύει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, αφού η βασίλισσα της ποπ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του φιλμ. Οι φήμες, πάντως, που την ήθελαν να εμφανίζεται στο πλευρό του Πιρς Μπρόσναν, διαψεύστηκαν από τον εκπρόσωπό της. Ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει ακόμη εάν το τραγούδι της Μαντόνα θα είναι το ίδιο με το τραγούδι των τίτλων.
Η Μαντόνα, έτσι, προστίθεται στη λίστα των διάσημων τραγουδιστών που έχουν κατά καιρούς δανείσει τις φωνές τους στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Ορισμένοι από αυτούς ήταν ο Πολ μακ Κάρτνεϊ, ο Τομ Τζόουνς, η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, η Τίνα Τέρνερ και η Νάνσι Σινάτρα.
Ο Πιρς Μπρόσναν θα υποδυθεί για τέταρτη φορά τον Τζέιμς Μποντ, ενώ -σύμφωνα με το BBC- το συμβόλαιό του προβλέπει και μια πέμπτη φορά. Το κορίτσι του Μποντ αυτή τη φορά θα ενσαρκώνει η Χάλε Μπέρι.
Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ ξεκινά με μια δραματική καταδίωξη στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη ανάμεσα στη Βόρειο και Νότιο Κορέα και στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται στο Χονγκ Κονγκ, την Κούβα, την Ισλανδία και το Λονδίνο.
Η ταινία συμπίπτει με την 40ή επέτειο από τη γέννηση της δημοφιλούς σειράς, η οποία ξεκίνησε το 1962 με το Dr No, όπου πρωταγωνιστούσε ο Σον Κόνερι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.