Συνεχίζεται η πτωτική πορεία του ΧΑΑ στο άνοιγμα της Πέμπτης
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα του χρηματιστηρίου την Πέμπτη και ο γενικός δείκτης τιμών κινείται κάτω από το όριο των 2.600 μονάδων. Στις 11.55 ο γενικός δείκτης βρισκόταν στις 2.587,67 μονάδες, μειωμένος σε ποσοστό 0,25%.
37
Με απώλειες ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πέμπτης στο ΧΑΑ, με το γενικό δείκτη τιμών στο ΧΑΑ να διαμορφώνεται, στις 11:55, στις 2.587,67 μονάδες, μειωμένος σε ποσοστό 0,25%.
Ο όγκος των συναλλαγών προσέγγιζε τα 21,4 εκατ. ευρώ, ενώ από το σύνολο των υπό διαπραγμάτευση μετοχών οι 95 ενισχύονταν, έναντι 158 πτωτικών και 52 στάσιμων.
Την κατιούσα ακολουθούσαν οι τρεις δείκτες FTSE. Kατά 0,40% υποχωρούσε ο δείκτης των επιλεγμένων blue chips, έναντι απωλειών της τάξης του 0,40% για τον MID-40 της μέσης κεφαλαιοποίησης και πτώσης 0,58% για τον SMALL CAP 80 της μικρής.
Πτωτική τροχιά διέγραφαν και οι περισσότεροι κλαδικοί δείκτες,. Πρόκειται για τους δείκτες των εταιρειών επενδύσεων (-1,09%), των ειδών-λύσεων πληροφορικής (-071%), των βασικών μετάλλων (-0,69), της κλωστοϋφαντουργίας (-0,69), των εκδόσεων (-0,58), των τραπεζών (-0,57), των βιομηχανιών (-0,40) του λιανικού εμπορίου (0,34%), των ασφαλειών (-0,22), του χονδρικού εμπορίου (-0,24) των τροφίμων-ποτών (0,16%),των τηλεπικοινωνιών (-0,15) και των κατασκευών (-0,02).
Στον αντίποδα, οριακά κέρδη σημείωναν οι μετοχές των μη μεταλλικών ορυκτών (0,12%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- O περίφημος αστρικός χάρτης του Ίππαρχου είχε σβηστεί από την ιστορία – Τώρα ξανάρχεται στο φως
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί τη συνταγματοποίηση των ολέθριων επιλογών της
- Κοινωνική παρέμβαση του Δήμου Περάματος για την ενίσχυση οικογενειών σε ανάγκη
- Ιράν: «Δεν έχουμε λάβει τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ» – Η Τεχεράνη κάλεσε τους ευρωπαίους πρέσβεις για εξηγήσεις
- Αντίστροφη μέτρηση στη Μέση Ανατολή; Ο Τραμπ ετοιμάζει γρήγορα τις αεράμυνες του Ισραήλ
- Σεισμός μεγέθους 3,6 Ρίχτερ κοντά στα Καλάβρυτα
- Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς πατρίδα: Οι Ρώσοι επιστρέφουν, αλλά ως «αόρατοι»
- Δουδωνής: Εμάς οι θεσμοί μας ενδιαφέρουν πολύ παραπάνω από αυτούς που τους καταπατούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442