Ευκαιρία για να περάσει ένα σχετικά ξεκούραστο απόγευμα είχε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, παρά τα οικονομικά προβλήματα και χωρίς να βάλουν... φουλ τις μηχανές τους, επικράτησαν με 97-72 (ημ. 53-34) της Δάφνης, φτάνοντας τις τέσσερις εντός έδρας νίκες.
Ευκαιρία για να περάσει ένα σχετικά ξεκούραστο απόγευμα είχε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, παρά τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν και φέτος το σύλλογο και χωρίς να βάλουν… φουλ τις μηχανές τους, επικράτησαν με 97-72 (ημ. 53-34) της Δάφνης στο κλειστό του Φοίνικα, φτάνοντας τις τέσσερις εντός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Α1. Τα δεκάλεπτα: 27-14, 53-34, 79-48, 97-72.
Η καλή άμυνα, που έδωσε δικαίωμα για αρκετούς αιφνιδιασμούς, αλλά και το αποδοτικό μαρκάρισμα πάνω στον Μπακ Τζόνσον έφεραν τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος από τα πρώτα κιόλας λεπτά στη συνάντηση του Φοίνικα. Το «βαρύ πυροβολικό» των «κιτρίνων» κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους έμεινε στους έξι πόντους, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σούμποτιτς, με τους Λιαδέλη και Νόλαν να πετυχαίνουν 16 και 11 πόντος αντίστοιχα, να προηγηθούν στο 10 με 27-14, στο 13 με 38-19 και με το σφύριγμα της ανάπαυλας του πρώτου ημιχρόνου με 53-34.
Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στην τρίτη περίοδο. Με τους Γούλριτζ και Λιαδέλη να οδηγούν στο σκοράρισμα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς δίνοντας μάλιστα διαστάσεις στη διαφορά, η οποία με την ολοκλήρωση του 30λεπτου έφτασε τους 31 πόντους (79-48).
Η τέταρτη και τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους, με τους οποίους σημειωτέον αγωνίστηκε για 24 λεπτά και ο Γιώργος Σιγάλας, στον οποίο η διοίκηση του μακεδονικού συλλόγου είχε επιβάλει αργία 15 ημερών (έληξε την περασμένη Πέμπτη). Μάλιστα, ο Σούμποτιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, κάτι που αποσυντόνισε κάπως το ρυθμό της ομάδας με αποτέλεσμα η Δάφνη να μειώσει στους 25 πόντους (97-72) με την ολοκλήρωση του αγώνα.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.