Π. Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Τα αποτελέσματα από τον 3ο γύρο στα Μέγαρα
Όπως είχε συμβεί και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, την παράσταση στην πίστα των Μεγάρων έκλεψε το -πρώην BTCC- Honda Accord του Κώστα Χαλκιόπουλου, που κυριολεκτικά ήταν εκτός συναγωνισμού, όντας το μόνο αυτοκίνητο της κατηγορίας Super Touring.
Όπως είχε συμβεί και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, την παράσταση στην πίστα των Μεγάρων έκλεψε το -πρώην BTCC- Honda Accord του Κώστα Χαλκιόπουλου, που κυριολεκτικά ήταν εκτός συναγωνισμού, όντας το μόνο αυτοκίνητο της κατηγορίας Super Touring.
O νικητής στην κατηγορία Sport, Λάμπρος Κύρκος, με Ford Escort WRC πέρασε πρώτος στην πρώτη στροφή αφήνοντας πίσω του το Honda Accord και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας Sport και Παραγωγής. Ο Κώστας Χαλκιόπουλος πίεσε τον Λάμπρο Κύρκο, τον οποίο και προσπέρασε τελικά στον τέταρτο γύρο του αγώνα.
Στη δεύτερη θέση της κατηγορίας Sport και πρώτος στην κλάση Α/7 τερμάτισε ο Γιάννης Μαρπίνης με Opel Astra Kit Car, αφήνοντας πίσω του τον Δημήτρη Λούκο με VW Golf Kit Car, ο οποίος ακολούθησε με διαφορά λίγο μεγαλύτερη του ενός δευτερολέπτου. Ο Σταύρος Χαμπής με Citroen Saxo VTS τερμάτισε στην πρώτη θέση της κλάσης Α/6 και στην έκτη της γενικής κατάταξης.
Νικητής της κατηγορίας Παραγωγής ήταν ο Δημήτρης Σπανόπουλος με Ford Escort Cosworth, αφήνοντας πίσω του στη δεύτερη και την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης τον «ΚΕΜΑ» με BMW M3 και τον Ευάγγελο Κατσίνα με Peugeot 306, αντίστοιχα. Ο Ε.Κατσίνας ήταν ωστόσο ο νικητής για τη Ν/3.
Απογοητευτικό ήταν όμως το κλίμα στην ελληνική Formula 3 για άλλη μια χρονιά, καθώς οι συμμετοχές στον πρώτο αγώνα δεν ξεπέρασαν τις εννιά, ενώ στη γραμμή της εκκίνησης βρέθηκαν τελικά μόλις επτά μονοθέσια.
Νικητής του αγώνα των 35 γύρων ήταν ο Παναγιώτης Καϊτατζής με Dallara 396 Honda και χρόνο 33:50,411. Στη δεύτερη θέση με διαφορά 26 δευτερολέπτων ακολούθησε ο Νίκος Ζάχος με Dallara 396 Nova Motor, ενώ ο Στόγιαν Γκόσεβιτς με Dallara 396 συμπλήρωσε την τρίτη θέση του βάθρου.
Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, αυτόν του κυπέλλου RS Power, νικητής ήταν ο Αλκης Κούρκουλος με Mitsubishi Evo Extreme, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 15 γύρων σε χρόνο 17:33,097, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το νικητή του πρώτου αγώνα, Πέτρο Κεφαλλονίτη, επίσης με Mitsubishi Evo Extreme. Τέλος, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κωστάκης με Mitsubishi Evo.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2-3 Ιουνίου, Μέγαρα 3ος γύρος
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας