O αντικαταστάτης των Fiat Bravo/Βrava προ των πυλών της Γενεύης
Η Fiat είναι έτοιμη να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο τέλος του μήνα το νεότερο μοντέλο της, τον αντικαταστάτη των Bravo/Brava, μοντέλο με ξεχωριστό στιλ, όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της ιταλικής εταιρείας και όπως προδίδει το όνομά του.
Η Fiat είναι έτοιμη να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο τέλος του μήνα το νεότερο μοντέλο της, τον αντικαταστάτη των Bravo/Brava, μοντέλο με ξεχωριστό στιλ, όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της ιταλικής εταιρείας και όπως προδίδει το όνομά του.
Oι σχεδιαστές της Fiat επιδίωξαν, όπως φαίνεται, να δημιουργήσουν ένα μοντέλο με αμάξωμα hatchback και πολλαπλότητα εφαρμογών που συναντάμε στα πολυμορφικά οχήματα. Ενδεικτικό αυτού του γεγονότος είναι ότι οι εσωτερικοί του χώροι παρουσιάζονται αυξημένοι, η θέση οδήγησής του βρίσκεται υψηλότερα, σε σχέση με τα επιβατικά μοντέλα που αντικαθιστά, και τα καθίσματά του αναδιπλώνονται, με αποτέλεσμα στη Fiat να ευελπιστούν πως θα προσελκύσουν αγοραστές από την κατηγορία των MPV.
Με την ονομασία Stilo θα διατίθεται σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων κινητήρων βενζίνης και δύο υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων diesel.
Οι διαστάσεις και των δύο εκδόσεων είναι αυξημένες σε σχέση με τα Bravo/Brava. To μήκος της πεντάθυρης έκδοσης φτάνει τα 4,25 μέτρα, το πλάτος τα 1,76 και το ύψος τα 1,51 μέτρα, ενώ η τρίθυρη έκδοση έχει μήκος 4,18 μέτρα και ύψος 1,46 μέτρα. Με αυτό το μέγεθος το νέο μοντέλο τίθεται αντιμέτωπο με αυτοκίνητα όπως το νέο Honda Civic ή το Peugeot 307.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.