Καταβάλλονται τα οικονομικά κίνητρα σε όσους απέσυραν οχήματα στις 2 Νοεμβρίου
Την καταβολή των κινήτρων, όπως προέβλεπε η προηγούμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ορίζει σχέδιο Nόμου που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.
Λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με όσους απέσυραν οχήματα στις 2 Νοεμβρίου του 2009 -ημέρα που δημοσιεύθηκε η Πράξη που καταργεί ορίζει την κατάργηση του μέτρου- πρόκειται να δοθεί τις επόμενες ημέρες με σχέδιο Νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, που εκδόθηκε σήμερα, 9 Νοεμβρίου του 2009 αναφέροντας:
«… για όσα αυτοκίνητα εκδόθηκε βεβαίωση παραλαβής από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας ή τα σημεία συλλογής οχημάτων την συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου, τα οικονομικά κίνητρα που προέβλεπε η προηγούμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα καταβληθούν…»
Στις 8 Νοεμβρίου υπογράφηκε και η Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία καθορίζει τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα καταβληθούν οι ενισχύσεις για την απόσυρση.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.