Η Toyota Ελλάς σε…εξωσχολικές δραστηριότητες
Με τη συμμετοχή της Toyota Eλλάς ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Διασχολική Δράση Φύση και Σχολείο, το οποίο οργάνωσε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Β Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών, με θέμα την οικολογική ισορροπία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Με τη συμμετοχή της Toyota Eλλάς ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Φύση και Σχολείο, το οποίο οργάνωσε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Β Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών, με θέμα την οικολογική ισορροπία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Συμμετείχαν 450 μαθητές από 17 δημοτικά σχολεία, οι οποίοι εξερεύνησαν τη Ρεματιά Χαλανδρίου (Αγιος Αθανάσιος), ενώ ο σκοπός του προγράμματος που υποστηρίχτηκε από την Toyota Ελλάς ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος (γνωριμία, αγάπη, προστασία).
auto.in.gr
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442