Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Formula 1: Πιο δυνατή η BMW το 2001

Formula 1: Πιο δυνατή η BMW το 2001

Η BMW θα προμηθεύσει τη Williams με ένα νέο κινητήρα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό να αμφισβητήσουν από κοινού την κυριαρχία των Ferrari και McLaren.

Η BMW θα προμηθεύσει τη Williams με ένα νέο κινητήρα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό να αμφισβητήσουν από κοινού την κυριαρχία των Ferrari και McLaren.



Για τη φετινή χρονιά ο συνδυασμός BMW-Williams πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τις αρχικές του προσδοκίες, να κερδίσει δηλαδή βαθμούς, όπως είχε δηλώσει πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της BMW, Gerhard Berger.



Η Williams βρίσκεται στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών και έχει καταφέρει να βρεθεί στην τρίτη θέση του βάθρου δύο φορές με τον Ralf Schumacher. Τον επόμενο χρόνο με το νέο κινητήρα, η ομάδα του Frank Williams θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μονοπωλήσει η Ferrari και η McLaren.



«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις που έχουμε. Μπορεί να μην έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο των Mercedes και Ferrari, αλλά πλέον δεν απέχουμε πολύ. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι με το νέο κινητήρα, η εξέλιξη του οποίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Είναι ένα εντελώς νέο πρόγραμμα και γνωρίζουμε ότι θα μας επιτρέψει να γίνουμε καλύτεροι» δήλωσε ο Gerhard Berger.


auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο