Formula 1: Εξέπνευσε τελικά ο άτυχος πυροσβέστης στη Monza
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα μέλη της ομάδας πυρόσβεσης της πίστας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη σφοδρή σύγκρουση έξι μονοθεσίων λίγο μετά την εκκίνηση του GP Ιταλίας.
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα μέλη της ομάδας πυρόσβεσης της πίστας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη σφοδρή σύγκρουση έξι μονοθεσίων λίγο μετά την εκκίνηση του GP Ιταλίας.
Ο 30χρονος Paolo Gislimberti χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από τροχό που εκτινάχθηκε από κάποιο μονοθέσιο που ενεπλάκη στην καραμπόλα του chicane Roggia.
Του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό της πίστας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Monza, όπου και διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατός του.
auto.in.gr
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442