Έτοιμος να μπει στο cockpit του μονοθεσίου του και να συμμετάσχει στο γερμανικό Grand Prix δηλώνει ο Jarno Trulli, ο οποίος δεν δείχνει επηρεασμένος από το σοβαρό ατύχημα που είχε στην πίστα του Silverstone πριν από εννέα ημέρες.
Έτοιμος να μπει στο cockpit του μονοθεσίου του και να συμμετάσχει στο γερμανικό Grand Prix δηλώνει ο Jarno Trulli, ο οποίος δεν δείχνει επηρεασμένος από το σοβαρό ατύχημα που είχε στην πίστα του Silverstone πριν από εννέα ημέρες.
Ο οδηγός της Renault και νικητής του φετινού GP Monaco, σε χθεσινές δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν νοιώθει ενοχλήσεις μετά το ατύχημα που είχε στον προηγούμενο αγώνα, όπου το μονοθέσιό του μετά από πρόβλημα στην πίσω ανάρτηση, προσέκρουσε με αρκετά χιλιόμετρα στον προστατευτικό τοίχο.
«Το μονοθέσιο με προστάτεψε και ένοιωθα αρκετά καλά αμέσως μετά τον αγώνα. Απλά θέλω να επιστρέψω στις πίστες, να αγωνιστώ και να πετύχω για την ομάδα καλύτερα αποτελέσματα από ότι στο Silverstone» ανέφερε ο Ιταλός οδηγός.
«Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε στον αγώνα και αυτό ήταν αρκετά απογοητευτικό» συνέχισε αναφερόμενος στο προηγούμενο GP. Θα πρέπει να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να βελτιωθούμε, ώστε να εμφανιστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες».
Η Renault, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί στο βρετανικό GP και είδε την, τρίτη, BAR να μειώνει τη μεταξύ τους διαφορά στους 12 βαθμούς.
«Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις» δήλωσε o J.Trulli για το GP Γερμανίας που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στην πίστα του Hockenheim. «Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις πρώτες δοκιμές της Παρασκευής, ώστε να δούμε πρώτα σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Θα εργαστούμε σκληρά για να διατηρήσουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα και οι βελτιώσεις στον κινητήρα και την αεροδυναμική θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.