Αισιόδοξες προβλέψεις για τη νέα Mercedes-Benz A-Class
Σε 230.000 μονάδες προσδιόρισε η ηγεσία της Mercedes-Benz τις πωλήσεις την νέας A-Class κατά τη διάρκεια του πρώτου πλήρους χρόνου παρουσίας της στην αγορά.
Σε 230.000 μονάδες προσδιόρισε η ηγεσία της Mercedes-Benz τις πωλήσεις την νέας A-Class κατά τη διάρκεια του πρώτου πλήρους χρόνου παρουσίας της στην αγορά.
Οι σχετικές δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 28 Ιουνίου, στο περιθώριο της παγκόσμιας στατικής παρουσίασης του μικρότερου μοντέλου της φίρμας που πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο Aida-aura το οποίο απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Υδρα.
Παρουσία σχεδόν 600 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο οι ιθύνοντες της DaimlerChrysler τόλμησαν να προβλέψουν την επιτυχημένη πορεία της δεύτερης γενιάς A-Class, υπολογίζοντας ότι έως το τέλος του 2004 θα έχουν πουληθεί 50.000 μονάδες ενώ άλλες 180.000 αυτοκίνητα θα διατεθούν το 2005.
Οι προσδοκίες των Γερμανών θεωρούνται δικαιολογημένες αν ληφθεί υπόψη πως η προηγούμενη γενιά -στα περίπου επτά χρόνια παρουσίας της στους δρόμους του πλανήτη- έχει αποκτηθεί από 1,1 εκατομμύρια οδηγούς. Η πιο επιτυχημένη, εμπορικά, χρονιά για την πρώτη γενιά του μικρότερου μοντέλου της Mercedes-Βenz ήταν εκείνη κατά τη διάρκεια της οποίας διατέθηκαν 200.000 αυτοκίνητα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική φίρμα έχει επενδύσει 900 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιο Rastatt, στο οποίο θα κατασκευάζονται περίπου 300.000 Α-Class ετησίως και εργάζονται περισσότερα από 4.700 άτομα, αποκλειστικά στην γραμμή παραγωγής της νέας A-Class.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.