00: Από το Σάββατο το τζάμπολ στους ημιτελικούς των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ
Με τον αγώνα Περιστερίου - Ολυμπιακού το Σάββατο, στις 21:00, ανοίγει η αυλαία του ημιτελικού γύρου των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ. Την Κυριακή θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Η έναρξη όλων των αγώνων για τις θέσεις 1-4 θα γίνεται στις 21:00.
Με τον αγώνα Περιστερίου – Ολυμπιακού το Σάββατο, στις 21:00, ανοίγει η αυλαία του ημιτελικού γύρου των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ. Την Κυριακή θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Η έναρξη όλων των αγώνων για τις θέσεις 1-4 θα γίνεται στις 21:00.
Η πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ κρίνεται με το σύστημα «best of 3», δηλαδή απαιτούνται δύο νίκες για την πρόκριση στον τελικό γύρο.
Ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι έχουν το πλεονέκτημα έδρας έναντι των ΑΕΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα.
Για τις θέσεις 7-10 το Μαρούσι έχει πλεονέκτημα έδρας έναντι της Δάφνης και ο ΠΑΟΚ έναντι του νικητή της σειράς Ηράκλειο – Νήαρ Ηστ, μοναδικού ζευγαριού της α φάσης των πλέι οφ που οδηγήθηκε σε τρίτο αγώνα, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή στην Κρήτη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.