Έκλεισαν και οι θέσεις της Αφρικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων
Η Χαρτς της Γκάνα και η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ θα είναι οι δύο ομάδες της Αφρικής που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ισπανία.
Η Χαρτς της Γκάνα και η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ θα είναι οι δύο ομάδες της Αφρικής που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ισπανία.
Η Χαρτς ήταν η θριαμβεύτρια του αφρικανικού Champions League, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή και ήταν ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της για την γκανέζικη ομάδα, σε παναφρικανικό επίπεδο. Στον τελικό, που διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω επεισοδίων, επικράτησε 3-1 της Εσπεράνσε από την Τυνησία.
Η Ζάμαλεκ είναι η Κυπελλούχος Αφρικής, διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου.
Στο δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων έχει ήδη «κλείσει» η συμμετοχή των Ρεάλ Μαδρίτης, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Γαλατάσαραϊ, από την Ευρώπη, της κατόχου του τίτλου βραζιλιάνικης Κορίνθιανς και της αργεντίνικης Μπόκα Τζούνιορς από την Αμερική.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 12 ομάδων.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.