Γιατρικό στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στη μεσαία του γραμμή ψάχνει να βρει ο Αγγελος Αναστασιάδης, εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17:00) με τον Αθηναϊκό για την Εθνική κατηγορία. Από το παιχνίδι που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο της Ρόδου θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Πάουλο Σόζα και Κώστας Χαλκιάς, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Καραγκούνη, Γκαλέτο και Σιπνιέφσκι.
Γιατρικό στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στη μεσαία του γραμμή ψάχνει να βρει ο Αγγελος Αναστασιάδης, εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17:00) με τον Αθηναϊκό για την Εθνική κατηγορία. Από το παιχνίδι που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο της Ρόδου θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Πάουλο Σόζα και Κώστας Χαλκιάς, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Καραγκούνη, Γκαλέτο και Σιπνιέφσκι.
Ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού η κούραση και το τράβηγμα στον προσαγωγό δεν του επέτρεψαν να λάβει μέρος. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν ο διεθνής «πράσινος» ποδοσφαιριστής να χάσει το ματς της Κυριακής.
Υποψήφιοι απόντες είναι και οι Φερνάντο Γκαλέτο και Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, οι οποίοι δεν κατάφεραν επίσης να προπονηθούν και είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι απέναντι στους «λόρδους».
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί το Σάββατο το πρωί (10:00) για τη Ρόδο και ο Αγγελος Αναστασιάδης εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει μαζί του όλους τους παίκτες, ακόμη και τους τρεις τραυματίες, και να αποφασίσει την Κυριακή ποιοι, τελικά, θα αγωνιστούν.
Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σχήμα παρόμοιο με αυτό που έδωσε, και πάλι στη Ρόδο, τη νίκη επί της Ξάνθης· με επιθετική τριπλέτα δηλαδή, με τον Βλάοβιτς να αγωνίζεται και τον Βαζέχα να ξεκινά από τον πάγκο.
Στο μεταγραφικό τομέα, την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί επί τάπητος σε μια συνάντηση διοίκησης και προπονητικού τιμ το θέμα της απόκτησης του σέντερ φορ. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες της «πράσινης» διοίκησης για τη μεταγραφή του Γκανέζου Μπόατενγκ από την Καλαμάτα, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και κάποιοι άλλοι επιθετικοί από τον ελληνικό χώρο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.