Θέλοντας να εκπληρώσει το χρέος του προς την πατρίδα, ένας μικροαστός Αμερικανός φοιτητής κατατάσσεται εθελοντής στο στρατό και βρίσκεται να υπηρετεί στο Βιετνάμ, όπου θα γνωρίσει από κοντά τη φρίκη και τον παραλογισμό του συγκεκριμένου πολέμου. Τσάρλι Σιν Ηθοποιός: Φόρεστ Γουίτακερ Ηθοποιός: Τομ Μπέρεντζερ Ηθοποιός: Γουίλεμ Νταφό Όλιβερ Στόουν
Θέλοντας να εκπληρώσει το χρέος του προς την πατρίδα, ένας μικροαστός Αμερικανός φοιτητής κατατάσσεται εθελοντής στο στρατό και βρίσκεται να υπηρετεί στο Βιετνάμ, όπου θα γνωρίσει από κοντά τη φρίκη και τον παραλογισμό του συγκεκριμένου πολέμου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.