Δύσκολες στιγμές για τον Λιούπκο Πέτροβιτς και την οικογένεια του, με τον άλλοτε προπονητή των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε στη Σερβία.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο 76χρονος προπονητής πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα σε αυτοκινητόδρομο σε προάστιο του Βελιγραδίου και συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα, με ασθενοφόρο να σπεύδει στον τόπο του ατυχήματος και να τον διακομίζει σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας όπου βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο σε κρίσιμη κατάσταση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,