Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή της Εθνικής Νέων για το Euro Κ-19

Η αποστολή της Εθνικής Νέων για το Euro Κ-19

Η Εθνική Νέων προετοιμάζεται εν όψει της πρεμιέρας του Euro Κ-19 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα και ο Τάσος Θέος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ομάδας.

Η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στο Euro K-19 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα (3-16) Ιουλίου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την τελική φάση του τουρνουά.

Ο προπονητής της Εθνικής επέλεξε να πάρει μαζί του ένα σύνολο 20 ποδοσφαιριστών, που θα προσπαθήσουν να διακριθούν στα γήπεδα της Μάλτας.

Η Εθνική μας βρίσκεται στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Ισλανδία, την Νορβηγία και την Ισπανία. Στη διοργάνωση η Ελλάδα είχε περάσει ως πρώτη του ομίλου της στα προκριματικά.

Από τον κάθε ένα από τους 2 ομίλους της διοργάνωσης περνούν οι δύο πρώτοι απευθείας στα ημιτελικά. Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζουν η Πορτογαλία και η Ιταλία.

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί για την Βαλέτα, αύριο, Κυριακή 2 Ιουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο έδαφος της Μάλτας το ίδιο βράδυ (20:30).

Το πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο το δίνει απέναντι στην Νορβηγία (4/7, 19:00), για να ακολουθήσει ο αγώνας κόντρα στην Ισπανία (7/7, 19:00) και το φινάλε στον όμιλο δίνεται με την Ισλανδία (10/7, 22:00).

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Νέων για το Euro Κ-19:

Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος-Νέστορας Μπότης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αλέξιος Καλογερόπουλος, Αθανάσιος Προδρομίτης, Αλέξιος Γκολφίνος, Ζήσης Τσίκος, Ευάγγελος Νικολάου, Χρήστος Σταυρόπουλος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Γιώργος Κυριόπουλος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Γιάννης Αποστολάκης, Στέφανος Τζίμας, Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024