Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ώρα της μεγάλης απόφασης του Βεζένκοφ: Στα χέρια του η πρόταση των Κινγκς – Ενημερώνει άμεσα τον Ολυμπιακό

Η ώρα της μεγάλης απόφασης του Βεζένκοφ: Στα χέρια του η πρόταση των Κινγκς – Ενημερώνει άμεσα τον Ολυμπιακό

Οι Σακραμέντο Κινγκς κατέθεσαν την πρότασή τους στον Σάσα Βεζένκοφ και περιμένουν την απάντησή του για το αν μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Σάσα Βεζένκοφ! Οι Σακραμέντο Κινγκς κατέθεσαν την επίσημη πρότασή τους στον Βούλγαρο φόργουορντ και θα περιμένουν την απάντησή του. Μια απάντηση που περιμένει με αγωνία και ο Ολυμπιακός για να ξέρει πως θα κινηθεί στην αγορά και για το αν θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσει.

Η free agency στο ΝΒΑ έχει ξεκινήσει και οι Κινγκς προχώρησαν απλά στις ανανεώσεις των Χάρισον Μπαρνς και Τρέι Λάιλς, ενώ απέκτησαν και με ανταλλαγή τον Κρις Ντουάρτε. Κάτι που σημαίνει πως έχουν 13 εκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα. Εν ολίγοις είναι 13 εκατ. κάτω από το όριο του salary cap και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη Room Exception στον παίκτη των Ερυθρόλευκων, η οποία είναι 7,7 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Καλιφορνέζοι του προσφέρουν ολόκληρη τη Room Exception που σημαίνει 15 εκατομμύρια για δύο σεζόν. Από αυτά προκύπτει ένα καθαρό ποσό ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων για κάθε έτος, λόγω των φόρων. Η προσφορά του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τετραετή ανανεώση.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Σάσα Βεζένκοφ έχει επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές του στην Κρήτη, ώστε να ζυγίσει την απόφασή του και να δώσει την τελική απάντηση τόσο στους Κινγκς, όσο φυσικά και στον Ολυμπιακό που θα περιμένει με αγωνία το τι θα συμβεί.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024