Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα σενάρια των Σέρβων, ο στόχος του Ολυμπιακού και οι εναλλακτικές

Τα σενάρια των Σέρβων, ο στόχος του Ολυμπιακού και οι εναλλακτικές

Οι επόμενες ημέρες είναι κομβικές για τις υποθέσεις που εκκρεμούν στον Ολυμπιακό και τον τρόπο που θα κινηθούν στα μεταγραφικά οι Πειραιώτες.

Οι επόμενες ημέρες αποτελούν τις πιο κρίσιμες στα «μέτωπα» που απασχολούν τον Ολυμπιακό ενόψει του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Οι υποθέσεις που «καίνε» για τους Πειραιώτες είναι συγκεκριμένες και γνωστές, όπως επίσης και οι προτεραιότητες της ομάδας.

Εξ’ αρχής ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού συμφώνησαν πως το πιο σημαντικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας θα είναι οι περιπτώσεις των Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ να έχουν αίσιο τέλος για τον σύλλογο. Ο κύριος στόχος είναι και οι τρεις αυτοί παίκτες να αγωνίζονται του χρόνου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ο Ολυμπιακό θα κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει αυτό.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε ένα δημοσίευμα στη Σερβία (telesport.rs), το οποίο ανέφερε ότι ο Κώστας Σλούκας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην Τουρκία για χάρη της Φενερμπαχτσέ. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει με τη βεβαιότητα που το παρουσιάζει η σερβική ιστοσελίδα, μιας και η συνάντηση του Έλληνα γκαρντ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί και αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Στη συνέχεια και με όσα προκύψουν από εκεί, ο Σλούκας θα πάρει την απόφασή του, με τον Ολυμπιακό όπως προαναφέραμε να τον θέλει δεδομένα για να συνεχίσει (και πιθανότατα) να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά. Αν τελικά ο Σλούκας δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό, τότε οι «Ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για άμεση και ποιοτική ενίσχυση, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι πιθανό να απασχολήσει, ανάλογα και με το τι θα γίνει με το δικό του συμβόλαιο στη Φενέρ.

Όσον αφορά τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου, όλα δείχνουν πως η «σημαία θα παραμείνει στον ιστό της», μιας και ο Τρικαλινός φόργουορντ αναμένεται κι εκείνος το προσεχές διάστημα (μετά την 1η Ιουλίου) να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τέλος στο «καυτό» θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός είναι στην… αναμονή. Ο Βούλγαρος περιμένει την επίσημη πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς (επίσης από αρχές Ιουλίου θα υπάρξουν εξελίξεις) και οι «ερυθρόλευκοι» θα πράξουν αναλόγως. Είναι αυτονόητο πως στον Ολυμπιακό θέλουν τον Βεζένκοφ και ετοιμάζουν την δική τους αντιπρόταση. Άλλωστε ο Σάσα μόλις πάρει στα χέρια του την πρόταση των «Βασιλιάδων» θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, που σκοπεύει να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με στόχο να τον πείσει να μείνει. Ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο Βούλγαρος αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA, στον Ολυμπιακό είναι έτοιμο και το plan B, το οποίο έχει στην κορυφή της λίστας το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς. Αν οι δρόμοι των νταμπλούχων Ελλάδος και του MVP της φετινής Euroleague χωρίσουν, τότε ο Μαυροβούνιος θα «παίξει» πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024