Ένα παιδί 13 μηνών και 4 τραυματίες, το ζευγάρι γονέων και δύο ανήλικα κορίτσια είναι ο τραγικός απολογισμός από την πτώση Ι.Χ. σε χαράδρα στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr το φοβερό συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Κυριακή στο χωριό Κοτρώνι του δήμου Πύλης.
Η μητέρα φέρεται να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη, ενώ ο πατέρας λιγότερο και τα δύο κορίτσια ακόμη ελαφρύτερα.
Ο πατέρας είναι Αστυνομικός στο Α.Τ. Τρικάλων και η μητέρα Στρατιωτικός.
Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τα άτομα από τον γκρεμό και μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Πύλης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας