Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στην Πυροσβεστική για φωτιά στην περιοχή Βρωμοποούσι στην Λαυρεωτική.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα μέσα σε ρέμα και μέσα στην κατοικημένη περιοχή.
Η φωτιά περιορίστηκε πριν λάβει διαστάσεις
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικής δυνάμεις και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ειδικότερα κινητοποιήθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες.
Το γεγονός ότι δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ήταν καθοριστικό για να μην κινδυνεύσουν τα σπίτια στην περιοχή.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής η φωτιά προκλήθηκε από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας κάτι που ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές