Τα δεύτερα παιχνίδια των play offs της Euroleague ολοκληρώθηκαν, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει το βραβείο του MVP.
Αυτός που αναδείχθηκε νικητής του βραβείου ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο, για όλα όσα έκανε στην νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ.
H εξαιρετική εμφάνιση του Καμπάτσο
Ο Καμπάτσο μέτρησε 23 πόντους (5/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα) και 6 ασίστ, συγκεντρώνοντας 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, παίρνοντας έτσι το βραβείο.
Μάλιστα, ο Καμπάτσο πέρασε μόλις για ένα βαθμό τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στην αξιολόγηση, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Βαλένθια, με 27 πόντους (3/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 6/6 βολές), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, βάζοντας το νικητήριο σουτ, και συμπληρώνοντας 29 στο PIR.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.
LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 35η αγωνιστική της Premier League.