Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Νέα «γκέλα» και… αντίο πρωτάθλημα για τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Γουέστ Χαμ «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας και «δράστης» σε αυτό ήταν ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με το γκολ που σημείωσε στο 35′ (1-1), σε μία αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.
Πλέον, οι «πολίτες» βρίσκονται στο -9 (70-61) από την πρωτοπόρο Άρσεναλ -με ματς λιγότερο βέβαια η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα- και βλέπει τα όνειρα τίτλου να απομακρύνονται ακόμη περισσότερο. Δύο σερί ισοπαλίες για τη Σίτι μετά και το εντός έδρας 2-2 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Once a gooner, always a gooner! Mavropanos scores for Westham to equalize against City. ❤ pic.twitter.com/zZW7sLBZJs
Η Γουέστ Χαμ ανέβηκε στη 17η θέση με 29 βαθμούς και είναι στο +1 από τη 18η Νότιγχαμ.
Στο 22ο λεπτό, η εκτέλεση φάουλ του Μαρμούς πέρασε μόλις έξω ενώ στο 31’ ο Σίλβα πάτησε περιοχή από αριστερά και με μαγική λόμπα έγραψε το 0-1. Ωστόσο, στο 35’ μετά από κόρνερ και λάθος έξοδο του Ντοναρούμα, ο Μαυροπάνος… κάρφωσε τη Σίτι έκανε το 1-1 με κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης. Στο 70’ το πλασέ του Χάαλαντ από το πέναλτι, έφυγε μόλις έξω ενώ στο 78’ ο Χέρμανσεν είπε όχι σε σουτ του Τσερκί και στο 83’ το φάουλ του Ράιντερς από αριστερά, σταμάτησε στο δοκάρι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.