Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Θέλτα (19/2, 19:45) για τα playoffs του Europa League και στην αναμέτρηση θα δώσει το «παρών» ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, θα τιμήσει τη μνήμη των επτά αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας, καθώς θα αφήσει λουλούδια πριν τη σέντρα στη θύρα 1.
Πρόκειται για μία ξεχωριστή κίνηση, συμβολικής σημασίας στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο-καρμανιόλα στη Ρουμανία, όταν ταξίδευαν οδικώς για να φτάσουν στη Γαλλία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έδινε τότε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λυών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στο πρόσωπο του Αζεντίν Ουναΐ βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο Μαρόκο.
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του ΖΑΟΝ και στον τρίτον τελικό και επικρατώντας με 3-0 σετ κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στη Volley League Γυναικών.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.