Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος Ναόμι Σμιθ έχει συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω της, ενόσω είναι σε εξέλιξη το Κόπα Άφρικα.
Η «γαζέλα» όπως την αποκαλούν εργάζεται ως τηλεοπτική παρουσιάστρια στον χώρο της αθλητικογραφίας και φυσικά, αυτή την περίοδο καλύπτει το ρεπορτάζ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια έχει αναρτήσει στους λογαριασμούς της στα social media αρκετές φωτογραφίες από τη δουλειά της.
Δείτε την πανέμορφη δημοσιογράφο που έχει τραβήξει τα βλέμματα στο Κόπα Άφρικα
Χάρη στην όμορφη παρουσία της και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει η Σμιθ έχει γίνει γνωστή ευρέως, ενώ η ίδια συγκεντρώνει πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.