Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ηττήθηκαν στο διπλό και η Ελλάδα αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ στα προημιτελικά του United Cup
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στις ΗΠΑ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του United Cup, παρότι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη πάλεψαν κόντρα σε Χάρισον και Γκοφ.
Στην προημιτελική φάση σταμάτησε η πορεία της εθνικής ομάδας τένις στο United Cup, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκαν με 2-1 από τους Γκοφ και Χάρισον, με το «δίδυμο» από τις ΗΠΑ να προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στο Περθ.
Οι δύο Ελληνες τενίστες πήραν το πρώτο σετ με 6-4, όμως με αντεπίθεση διαρκείας οι Αμερικανοί ισοφάρισαν σε 1-1 (6-4) και πήραν την νίκη μετά από ένα συναρπαστικό σετ που ολοκληρώθηκε με 10-8. Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-1, όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν (!) σε 6-6. Ωστόσο οι Χάρισον και Γκοφ πήραν ασφαλές προβάδισμα με 9-6 κι έκλεισαν το σετ με 10-8.
Νωρίτερα, ο «Tsitsifast» είχε νικήσει τον Τέϊλορ Φριτς με 2-0 (6-4, 7-5), ενώ η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Κόκο Γκοφ με το ίδιο σκορ (6-3, 6-3).
Οι Αμερικανοί θα διεκδικήσουν τον 2ο συνεχόμενο τίτλο τους και 3ο συνολικά το Σάββατο (10/1), όταν θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του προημιτελικού Πολωνία – Αυστραλία.
Τα αποτελέσματα στα ματς Ελλάδα – ΗΠΑ
Κόκο Γκοφ – Μαρία Σάκκαρη 2-0 (6-3, 6-2)
Τέιλορ Φριτς – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2 (6-4, 7-5)
Χάρισον/Γκοφ – Τσιτσιπάς/Σάκκαρη 2-1 (4-6, 6-4, 10-8)
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442