Στην κορυφή του 6ου ομίλου του Basketball Champions League και μάλιστα αήττητη, παρέμεινε η ΑΕΚ μετά το αποψινό «διπλό» στη Σλοβακία. Η Ένωση πέρασε νικηφόρα με 71-69 από την έδρα της Πατριότι Λεβίτσε, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στη δεύτερη ήττα τους.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο τζάμπολ, ενώ όταν ενεργοποίησαν και την άμυνα τους στην τρίτη περίοδο, κατάφεραν στο 28΄ να βρεθούν ακόμη και στο +8 (45-53), μετά από τρίποντο του Χαραλαμπόπουλου.
Ωστόσο, στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου, η ΑΕΚ αποσυντονίστηκε και με διαδοχικά λάθη και αστοχία είδε την Λεβίτσε να τρέχει ένα επιμέρους σκορ 10-4 και να προσπερνάει με 61-60. Ο Μπάρτλεϊ, όμως, αφυπνίστηκε στο κρισιμότερο σημείο και με προσωπικό σερί 5-0 χάρισε και πάλι το προβάδισμα στην Ένωση (67-71 στο 39΄).
Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, βρέθηκαν και πάλι σε απόσταση αναπνοής, αλλά ο Κιβιμάκι δεν κατάφερε στην εκπνοή να σημειώνει το νικητήριο τρίποντο…
Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ο Φρανκ Μπάρτλεϊ με 21 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο ΡαϊΚουάν Γκρέι. Από την Πατριότι Λέβιτσε πάλεψε ο Ρίκι ΜακΓκιλ με 20 πόντους και 7 ασίστ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.