Τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατίας, σε πολύ μικρή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ το ασθενοφόρο δεν μετέφερε ασθενή εκείνη την ώρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας