Ψυχρολουσία για τον Αλμέιδα, εντός έδρας ήττα της Σεβίλης από τη Μαγιόρκα (3-1)
Μπορεί η Σεβίλλη να προέρχονταν από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όμως η Μαγιόρκα την... προσγείωσε και μάλιστα με ανατροπή, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα καθώς ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
Μία… καταιγίδα δέκα λεπτών, χάρισε στη Μαγιόρκα τη νίκη με 3-1 επί της Σεβίλης για την 9η αγωνιστική στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και της επέτρεψε να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της La Liga.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο εκ νέου βασικό, προηγήθηκε στο 16′ με τον Ρούμπεν Βάργκας, ήλεγχε το παιχνίδι και έμοιαζε να οδεύει προς ακόμη μία νίκη, που θα την έφερνε μάλιστα στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.
Ολα άλλαξαν όμως στο διάστημα 67′-77′, με τον Μουρίτσι αρχικά να ισοφαρίζει και στη συνέχεια τον Ματέο Τζόσεφ (που είχε μπει αλλαγή) να σημειώνει δύο γκολ και να «σφραγίζει» την ανατροπή για τους νησιώτες. Έτσι οι γηπεδούχοι προσγειώθηκαν ανώμαλα μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα πριν τη διακοπή.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.