Σοβαρά προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στην Εφές, στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Ερτζάν Οσμάνι έβγαλε τον ώμο του και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες.
Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα στους δύο παίκτες της τουρκικής ομάδας, και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψουν στα παρκέ.
Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Στέλνουμε δύναμη και θερμές ευχές στον Ερτζάν Οσμάνι και τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Ευχόμαστε και στους δύο ομαλή και γρήγορη ανάρρωση. Ανυπομονούμε να σας δούμε πίσω εκεί που σας αξίζει».
Sending strength and warm wishes to Ercan Osmani and Giorgos Papagiannis.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.