in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Ισοφάρισε ξανά ο Λεβαδειακός (2-2, vids) – Έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» καθώς το VAR δεν μπορούσε να τσεκάρει την φάση για οφσάιντ
Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον Κωνσταντίνο Γκούμα να κάνει το 2-2 στο 79′.
Ο άσος των φιλοξενούμενων έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη και οι Βοιωτοί ισοφάρισαν για δεύτερη φορά τους πειραιώτες.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως μετά το γκολ, υπήρξε διακοπή του αγώνα για δεκαπέντε λεπτά, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το VAR στο τσεκάρισμα της φάσης.
Υπήρχε πρόβλημα με την εικόνα και δεν ήταν δυνατόν να εξακριβωθεί αν υπήρχε οφσάιντ στην φάση του γκολ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εκφράζουν στον διαιτητή, Κατσικογιάννη, τις έντονες διαμαρτυρίες τους.
Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης, για οφσάιντ του Μανθάτη, αλλά τελικά το γκολ μέτρησε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.