Πολύ άσχημα νέα στην Μπαρτσελόνα με τον Γκάβι. Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο στο δεξί του γόνατο την Τρίτη (23/9) και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι και πέντε μήνες.
Αρχικά ο Γκάβι είχε προσπαθήσει να πάει συντηρητικά και να αποφύγει το χειρουργείο, αλλά οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να μπει για επέμβαση. Έτσι κι έγινε, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ξεκινά τώρα μία μακρά περίοδο αποκατάστασης.
Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, στις 21 Οκτωβρίου.
Άτυχος ξανά
Η συγκεκριμένη εξέλιξη βέβαια αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον Χάνσι Φλικ που υπολόγιζε τον Γκάβι στο βασικό ροτέισον. Κι όλα αυτά ενώ δεν έχουν περάσει ακόμη δύο χρόνια από τότε που υπέστη ρήξη χιαστού σε παιχνίδι της Εθνικής Ισπανίας.
Ο Γκάβι στάθηκε και πάλι άτυχος ενώ φέτος είχε προλάβει να παίξει δύο ματς στο πρωτάθλημα και να δώσει μία ασίστ. Στο παιχνίδι με τη Λεβάντε στις 23 Αυγούστου τραυματίστηκε και πλέον θα επιστρέψει προς το τέλος της σεζόν, αν όλα πάνε καλά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.