Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Champions League μετά από 5 χρόνια και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνει το «παρών» στο Καραϊσκάκη.
Επιστροφή στη… φυσική του θέση για τον Ολυμπιακό, ανάμεσα στα… αστέρια του Champions League!
Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την πρωταθλήτρια Κύπρου, Πάφο, για την 1η αγωνιστική της League Phase -η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετέχει σε αυτή- και ευελπιστούν να ξεκινήσουν με το δεξί και τους τρεις βαθμούς τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά τους για τη σεζόν 2025-26.
Όπως πάντα, πέρα από τον κόσμο που έχει κάνει «καμίνι» το Καραϊσκάκη με το 13ο σερί sold out, δίπλα στην ομάδα είναι και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας» (pic)
- Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά παίρνει μέρος σε final four εντός Ελλάδας
- Άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ με πλασέ του Σάκα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442