«Στέλνουν» στον Παναθηναϊκό τον Ουρουγουανό επιθετικό Αγκουστίν Άλβαρες
Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Ουρουγουανό επιθετικό Αγκουστίν Άλβαρες, στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Φώτης Ιωαννίδης.
Σε περίπτωση που ο Έλληνας επιθετικός αποχωρήσει, όπως είναι το πιθανότερο πλέον με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, είναι δεδομένο πως οι πράσινοι θα έχουν ανάγκη από την εξεύρεση αντικαταστάτη. Και όπως φαίνεται ήδη τον αναζητούν.
Μετά τον Αιγύπτιο Μοσταφά Μοχάμεντ της Ναντ, ρεπορτάζ από την Τουρκία «συνδέει» τον Παναθηναϊκό με τον 24χρονο Αγκουστίν Άλβαρες της Σασουόλο αναφέροντας πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουρουγουανού, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρεις.
Ο Άλβαρες αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα από το 2022 ενώ δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο έως το 2027. Μέχρι σήμερα ο νεαρός επιθετικός έχει αγωνιστεί μαζί της 23 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Να σημειώσουμε οτι σε αυτό το διάστημα έχει και δύο δανεισμούς σε Σαμπντόρια (14συμ., 1 γκολ) και Έλτσε (40 συμ. 9 γκολ).
Ο Ουρουγουανός άρχισε την καριέρα του από την χώρα του και συγκεκριμένα από την Πενιαρόλ, με την οποία μέτρησε 91 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε 34 φορές. Οι επιδόσεις αυτές του έδωσαν το «εισιτήριο» για την Ιταλία
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Παράγοντες της ΕΠΟ έχουν επιδοθεί σε κούρσα στήριξης του Λανουά, αν και δεν είναι αρμόδιοι, και δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να προκαταβάλουν τις εξελίξεις. Οι ΠΑΕ δεν πήραν επίσημη θέση
Ούτε προσχήματα ο Λανουά, ο οποίος έκανε επιλογές που προκαλούν για τα καθοριστικά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League