Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Ελ Κααμπί (vid)
Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού σκόραρε στο 51' αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από εξέταση της φάσης στο VAR
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας τον Αστέρα και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στο 51′ με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.
Ο Κοστίνια έκανε ωραία πάσα, ο Μαροκινός βρέθηκε απέναντι στον Τσιντώτα και βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (μετά από εξέταση της φάσης στο VAR) για οφσάιντ του Μαροκινού στράικερ.
Δείτε το γκολ που ακυρώθηκε:
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 13-12: Μεγάλη νίκη και προβάδισμα τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442