Κοντά στο γκολ δύο φορές ο Κοστίνια (vids)
Ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο πορτιέρε του Αστέρα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του πέρασε άουτ
Ο Κοστίνια ήταν ο πρωταγωνιστής δύο καλών ευκαιριών του Ολυμπιακού στο 35΄και στο 37′, με τον Πορτογάλο αμυντικό να γίνεται απειλητικός για την εστία του Τσιντώτα.
Στην πρώτη φάση έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Στην δεύτερη ευκαιρία, ο Κοστίνια βρέθηκε σε καλή θέση στην «καρδιά» της περιοχής, έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα.
Δείτε τις δύο ευκαιρίες:
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό! (vid, pics)
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442