Φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 11 το πρωί, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λάγια της Ανατολικής Μάνης.
Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και εναέρια μέσα, με δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λάγια Ανατολικής Μάνης. Κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ, 11 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».