Ο Γιώργος Βαγιαννίδης συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες της περσινής σεζόν και αρκετοί σύλλογοι τον παρακολουθούν στενά.
Μάλιστα, η Έβερτον εμφανίζεται ιδιαίτερα «ζεστή» για τον Έλληνα διεθνή, με τα αγγλικά Μέσα να τον παρουσιάζουν ως βασικό μεταγραφικό στόχο για το δεξί άκρο της άμυνας.
Τι λένε στην Αγγλία για Βαγιαννίδη και Έβερτον
Σύμφωνα με την «Independent», παρότι η Σπόρτινγκ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, ο Βαγιανίδης παραμένει ψηλά στη λίστα των «ζαχαρωτών», ως ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μόγιες για το δεξί άκρο της άμυνας.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Έβερτον έχει καταρτίσει μια λίστα με παίκτες υψηλού επιπέδου, εκτός του Βαγιαννίδη.
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται σοβαρά είναι ο Τζέιμς ΜάκΑτι της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντάγκλας Λουίζ, ο Ακλιούς της Μονακό και ο Ιάπωνας εξτρέμ Τακεφούσα Κούμπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Ο Χιμένεθ άφησε εκτός 11άδας τον Μόντσου για το αποψινό (14/12, 20:00) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», ενώ στο αρχικό σχήμα και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής επιστρέφει ο Ντούντου.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.