Ξεκινάμε με τις ντομάτες. Κόβουμε το καπάκι και με ένα κουτάλι καθαρίζουμε το εσωτερικό – το ίδιο κάνουμε και με τις πιπεριές.
Τα σπόρια που βγάζουμε δεν τα πετάμε αλλά τα βάζουμε σε ένα μιξεράκι. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τον άνηθο και τον δυόσμο, το κρεμμύδι, ρίχνουμε λίγο λάδι και χτυπάμε καλά.
Γεμίζουμε τη ντομάτα μέχρι τη μέση με το μείγμα που κάναμε και μετά ρίχνουμε το ρύζι.
Αφού γεμίσουμε όλες τις ντομάτες και τις πιπεριές, τις βάζουμε σε ένα ταψί και στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.