Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Σπάρτη.
Στην κατάσβεση επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ, έξι οχήματα, δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για τον έλεγχο και την πλήρη κατάσβεση του μετώπου.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι_Ανάργυροι, #Σπάρτη. Κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου της 9ης #ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα, 2 Ε/Π και 2 Α/Φ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας