«Ο Παναθηναϊκός έφτασε στα 7 εκ. ευρώ για τον Ουναΐ»
Η μασσαλική ιστοσελίδα «La Provence» αποκάλυψε τη νέα απόπειρα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αζεντίν Ουναΐ, καθώς και την απάντηση της Μαρσέιγ.
H παραμονή του Αζεντίν Ουναΐ στην Αθήνα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Για αυτό αφιερώνουν τόσο χρόνο στην υπόθεση του Μαροκινού μέσου, διαπραγματευόμενοι μία συμφωνία με τους Μασσαλούς. Ένας σκοπός που δεν έχει επιτευχθή μέχρι σήμερα.
Η Μαρσέιγ έχει την πρωτοβουλία για το μέλλον του Ουναΐ, διότι το συμβόλαιο ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027. Άρα, η επιθυμία του 24χρονου χαφ έχει σημασία, αλλά δεν αρκεί απόλυτα, αφού απαιτείται η συναίνεση της γαλλικής ομάδας.
Το ESPN αποκάλυψε πως η Σεβίλλη του Ματίας Αλμέιδα, η Αλαβές και η Λεβάντε παρακολουθούν τον Ουναΐ, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε κάτι χειροπιαστό. Ειδικά οι Σεβιγιάνοι είναι φυσιολογικό να βλέπουν τον άσο του Παναθηναϊκού, αφού ο Πελάδο έχει προσωπική άποψη για αυτόν και πολύ πρόσφατη.
Πάντως, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «La Provence» αποκάλυψε άλλη μία απόπειρα του Τριφυλλιού για την απόκτηση του Ουναΐ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Παναθηναϊκός πρόσφερε σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του 24χρονου ποδοσφαιριστή.
— Football Club de Marseille (@FCMarseille) June 21, 2025
Αλλά εκ νέου η απάντηση της Μαρσέιγ ήταν αρνητική. Διότι η «La Provence» αναφέρει πως οι Μασσαλοί επιμένουν στα 12 εκατομμύρια ευρώ, που αδυνατούν να πληρώσουν οι «πράσινοι» παρά την αδιαμφισβήτητη αξία του Ουναΐ.
Πάντως, άλλες πληροφορίες από τη Μασσαλία αναφέρουν πως η γαλλική ομάδα δεν βρίσκει προτάσεις στα χρήματα που ζητάει και ήδη έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη. Όσο περνούν οι μέρες, η τύχη του Τριφυλλιού βελτιώνεται όλο και περισσότερο για τον Ουναΐ…
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.